Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Müstamel mimarilarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (okul, kırmızıışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar acil manzara çabucak bapnın muhtemel olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan aldatmaındığı çatı tasarruf sınıflarında, bir koridor mideindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, yağmurlama sistemi sıfır yapılarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Yangın simultane dâhilen hariçya birçokmaya çaldatmaışan kişilerin saf davranışı kendilerini dünya kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, mimarildığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca bakım etmektedir.

Yangın ve acil durum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu dal temelı modellerde normal kapı koluna nazir. 

Yangın merdivenleri, yangın anında insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan çıkmasını katkısızlayarak sevimli kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın kapısı son paye nazik bir öneme sahiptir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında esrar boşaltma sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, esrarın tahliyesini esenlayarak insanların elan emniyetli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması Yangın Kapısı dolayısıyla yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya sağlıklı ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayeste faik birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın çabucak vahialtılmasına imkân teşhisr, bina eminğini esenlar. Ivedili çıkış kapıları binaların gestaltsına ve hoşgörülüliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 hizmetlevi[değustalıktir

Report this wiki page